Welkom Michel Nijssen!

25-09-2024
Nieuwe medewerker Michel Nijssen

Maak kennis met Michel Nijssen, onze nieuwe Accountmanager West-Nederland!

We zijn verheugd om Michel te verwelkomen in ons team bij BRControls. Na zes weken werken spreekt Michel zelf over een vliegende start: “Het voelde hier meteen als thuis. Ik vind het inspirerend om te zien hoe goed er samengewerkt wordt en met welke innovatieve dingen we bezig zijn. Ik kijk ernaar uit om BRControls te vertegenwoordigen in West-Nederland.”

Michel koos voor BRControls vanwege de combinatie van geavanceerde techniek en een warme bedrijfscultuur: “Na gesprekken met oud-collega Hans en Harrie wist ik dat dit de perfecte plek voor mij zou zijn. Een betrokken team en technologie die in eigen huis wordt ontwikkeld: dat was precies wat ik zocht.”

Als Accountmanager West-Nederland gaat Michel aan de slag om onze slimme oplossingen onder de aandacht te brengen bij bedrijven en organisaties. Van Texel tot Rotterdam: Michel staat klaar voor onze relaties.

We wensen je veel succes bij BRControls, Michel! Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet verwelkomen we jou binnenkort ook!